divendres, 21 de setembre del 2012

Google Chrome

Un dels navegadors mes coneguts d'avui en dia és Google Chrome. En aquesta entrada parlare sobre aquest navegador, ja que la classe d'avui hem treballat i hem après a utilitzar-lo.

Google Chrome com ja he dit abans, és un navegador que es caracteritza per ser gratuït i per la seva rapidesa. Una de les seves característiques més rellevants és que quan tu creas un compte en Google Chrome, aquesta queda sincronitzada i pots obrir el teu compte des de qualsevol lloc i tindràs tot el que necessitis al teu abast, ja que tot queda enregistrat en una mena de núvol virtual. A mi personalment m'agrada molt ja que li pots posar la personalització que més t'agradi, amb fotos i colors. I també es entretingut perquè des de la Web Chrome Store pots accedir a més aplicacions relacionades. Chrome Web Store




Chrome Web Store és una botiga online d'aplicacions web per al navegador Google Chrome. Qualsevol usuari pot accedir a aquestes aplicacions per mitja d'un sistema d'inici de sessió i compra creat per Google. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada