dijous, 27 de desembre de 2012

Parlant en públic

Recitació d'un poema
A la classe de COED vam haver de recitar un poema davant de tota la classe. Jo vaig escollir el poema de Si anessis lluny de Joan Salvat Papasseit:


He de dir que recitar aquest poema no em va ser gens complicat, perquè no és dificil i també, desprès de fer l'exposició de identitat i territori vaig quedar-me més tranquil·la a l'hora de realitzar treballs davant d'un públic. 

Identitat i territori
A COED vam realitzar aquest treball d'Identitat i Territori, ho vaig fer amb la meva companya Paola Granada Santos, i el vam titular "El llenguatge de la dansa". Vam escollir aquest tema com a objectiu principal del nostre treball perquè ens agradava a totes dues i vam pensar que seria un bon tema per duur a terme en un treball com aquest. I tot va anar com esperavem, ens va agradar molt treballar aquest tema i expossar-lo davant dels nostres companys de classe. L'objectiu que nosaltres voliem assolir era fer arribar una visió diferent de la dansa, la part sentimental i emocional. A l'hora d'expossar aquest treball ens va ajudar molt aver llegit el llibre de Com parlar bé en públic. Qui ets, tu?
A classe de COED vam haver de fer a traves d'una foto, una descripció d'algun company de classe. Jo vaig escollir a l'Arianne perquè em va semblar que la seva personalitat era fàcil de reflectir amb una fotografia. 
Tot i que a l'hora de fer aquest treball no la coneixia gaire em vaig arriscar, però sembla que tot el que vaig dir era cert i ho vaig fer gaire be. També vaig triar aquesta foto perquè penso que és la més encertada, ja que és com ella. Sembla ser fosca per fora perquè és distant però té un gran interior i no regala la seva confiança a qualsevol, per això el final del túnel representa el seu interior transparent i clar. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada